Skip to content

Stressvrije, stijlvolle woningbouw

woningbouw en totaalrenovatie

Volckaerts is uw aanspreekpunt voor een stressvrij woningbouw- of totaalrenovatieproject met schitterend resultaat. Trendy, high-end interieur inbegrepen. Voor een warme thuis met chique touch, waarbij élk detail precies is afgestemd op uw wensen.

expert in parket, laminaat en interieurbouw

Alvorens Volckaerts evolueerde naar kant-en-klare totaaloplossingen, focusten we vooral op interieurbouw en parketwerken. Bij de bouw- en renovatieprojecten die we vandaag de dag uitvoeren is onze jarenlange ervaring op dit vlak een echte meerwaarde. Hoogkwalitatieve (én stijlvolle) interieurs en vloeren verzekerd. Enkel een parket- of laminaatvloer nodig? Daarvoor kan u nog steeds bij ons terecht.

eigen atelier

Hoe we bij Volckaerts het verschil maken? In onze schrijnwerkerij is “quality over quantity” niet enkel een motto, maar een must. Dankzij dit eigen atelier en het pure vakmanschap van onze medewerkers kunt u rekenen op topkwaliteit. Zo staan we garant voor de meest duurzame materialen en een uiterst nauwkeurige afwerking – voor een eindresultaat met wauw-effect.