Skip to content

woningbouw

stijlvol en stressvrij bouwen

Volckaerts is uw aanspreekpunt voor een stressvrij woningbouwproject met schitterend resultaat. Wij ontwerpen en bouwen de ruwbouw én het bijhorende high-end interieur. Uw woning wordt onder onze begeleiding tot in de puntjes afgewerkt, waarbij élk detail precies is afgestemd op uw wensen. Het enige wat u hoeft te doen, is de sleutel in ontvangst nemen. Voor een warme thuis met chique touch.

waar exterieur en interieur samensmelten

Wat ons verschillend maakt? Wij werken niet van buiten naar binnen. Wél van binnen naar buiten. Wij luisteren eerst naar uw leefgewoonten en woonwensen. Als we alle parameters in kaart hebben gebracht, gaan we aan de slag.

Dit zijn belangrijke factoren die van een huis uw thuis maken. Door het denkproces om te keren, kunnen we rekening houden met uw persoonlijke situatie en volledig focussen op uw beleving en comfort in de woning.

eigen atelier

In onze schrijnwerkerij is “quality over quantity” niet enkel een motto, maar een must. Dankzij dit eigen atelier en het pure vakmanschap van onze medewerkers kunt u rekenen op topkwaliteit. Zo staan we garant voor de meest duurzame materialen en een uiterst nauwkeurige afwerking – voor een eindresultaat met wauw-effect.

alles in eigen beheer

Wij werken van binnen naar buiten. Door het denkproces om te keren, kunnen we rekening houden met uw persoonlijke situatie en volledig focussen op uw beleving en comfort in de woning.

Bekijk realisaties

warm comfort

Wij focussen op uw woonbeleving. Na een analyse van uw leefgewoonten maken wij een concreet plan op waarin stijl en comfort primeren.

zonder zorgen

Bouwen hoort leuk te zijn. We vinden het belangrijk dat we u ontzorgen zodat u zich kan bezighouden met de leuke kant van bouwen.

transparant plan

Geen standaard lastenboek of plan bij ons. Wij treden meteen in detail: een transparant plan dat volledig gebaseerd is op uw profiel.

Volckaerts is uw aanspreekpunt voor een stressvrij bouwproject met schitterend resultaat.

interesse in onze aanpak?

Contacteer ons vrijblijvend. Is er een match? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in. No strings attached.

info aanvragen

Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u graag extra info over onze werkwijze toe.