Skip to content

totaalrenovatie

expert in zorgeloos verbouwen

Renoveren kent veel valkuilen. Dankzij onze bouwexpertise kunt u rekenen op een vlot renovatieparcours. Volckaerts analyseert de basis van de bestaande woning en onderzoekt hoe we deze efficiënt en stijlvol kunnen opwaarderen, conform de actuele wetgeving. Van daaruit volgt een concreet actieplan dat onder onze begeleiding wordt uitgevoerd. We streven naar een gerenoveerde woning met wauw-effect waar u zich meer dan thuisvoelt. Het enige wat u hoeft te doen, is de sleutel in ontvangst nemen.

focus op beleving en comfort

Wij houden van bij de ontwerpfase al rekening met uw leefgewoonten en woonwensen. We werken dus niet van buiten naar binnen. Wél van binnen naar buiten. Dit maakt ons uniek en we geloven dat deze aanpak het verschil maakt.

Vragen zoals deze worden besproken alvorens we van start gaan met het ontwerp. Door het denkproces om te keren, kunnen we in een vroeg stadium focussen op uw beleving en comfort in de woning en komt u later niet voor verrassingen te staan.

eigen atelier

In onze schrijnwerkerij is “quality over quantity” niet enkel een motto, maar een must. Dankzij dit eigen atelier en het pure vakmanschap van onze medewerkers kunt u rekenen op topkwaliteit. Zo staan we garant voor de meest duurzame materialen en een uiterst nauwkeurige afwerking – voor een eindresultaat met wauw-effect.

alles in eigen beheer

Volckaerts analyseert de basis van de bestaande woning en onderzoekt hoe we deze efficiënt en stijlvol kunnen opwaarderen, conform de actuele wetgeving.

Bekijk realisaties

warm comfort

Wij focussen op uw woonbeleving. Na een analyse van uw leefgewoonten maken wij een concreet plan op waarin stijl en comfort primeren.

zonder zorgen

Renoveren hoort leuk te zijn. We vinden het belangrijk dat we u ontzorgen zodat u zich kan bezighouden met de leuke kant van verbouwen.

transparant plan

Geen standaard renovatieplan bij ons. Wij treden meteen in detail: een transparant renovatieplan dat volledig gebaseerd is op uw profiel.

Dankzij onze bouwexpertise kunt u rekenen op een vlot renovatieparcours.

interesse in onze aanpak?

Contacteer ons vrijblijvend. Is er een match? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in. No strings attached.

info aanvragen

Laat hieronder uw gegevens achter en wij sturen u graag extra info over onze werkwijze toe.